AnnonceLuk annonce
Bilister tankede diesel fyldt med regnvand

03-10-2016

Omkring 10 bilister tankede diesel der var fyldt med vand fra OK tanken i Gørlev. Foto: Jens Nielsen 

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Oktober-vejret lukkede regn sluserne op søndag eftermiddag og aften, og sendte store mængder nedbør ned over især Gørlevområdet, her løb regnvandet bl.a. ned i dieseltanken på OK tanken på Algade.

Ifølge DMI er der faldet omkring 35 mm regn i Kalundborg området søndag eftermiddag og aften, især området ved Gørlev blev hårdt ramt, har stod der bl.a. så meget vand på pladsen ved OK tanken på Algade at vandet er trængt ned i dieseltanken.

For omkring 10 bilister sluttede weekenden på en lidt kedelig måde, de fik nemlig tanket diesel fra OK tanken, som var fyldt med vand, og det er absolut ingen god kombination i en dieselmotor, flere af bilerne nåede kun få hundrede meter væk fra tankanlægget før bilen stoppede, en enkelt nåede helt ud til rundkørslen på Gørlev Landevej før motoren gav op, mens en anden nåede et stykke op af Østerled.

OK fik lukket tankanlægget så der ikke var flere bilister som kom galt af sted.

Så der var masser af aktivitet i Algade søndag aften, en række biler holdende med katastrofeblink og autohjælp biler fra både Falck, Dansk Autohjælp og lokale M.C. Transport der flere gange i løbet af aftenen kørte biler væk fra Gørlev og til et autoværksted.

De uheldige bilister som har fået købt diesel med vand skal tage kontakt til OK, som så hjælper med at løse problemet.

”I sådan en situation skal bilisterne ringe til OK, så aftaler vi det videre forløb så tanken på bilen kan blive tømt på et værksted, det er selvfølgelig en opgave vi dækker for kunderne”, oplyser Lene Bonde, Kommunikationschef hos OK.

Bilister kan kontakte OK på tlf. 89 32 22 32.

Vand i kælderen

Det var ikke kun bilisterne som var uheldige med regnvandet søndag, også enkelte boligejere i Gørlev har fået vand i kælderen, Røsva Skadeservice oplyser at de har kørt til et par opgaver i området.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0