AnnonceLuk annonce
Bilist var spirituspåvirket

18-11-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den ene bilist, der var impliceret i færdselsuheld på Gørlev Landevej lørdag aften, var spirituspåvirket.

Kl. 17.36 fik politiet melding om, at to biler var stødt sammen på Gørlev Landevej ved Gørlev. Vejen blev afspærret for trafik i begge retninger, da politiet og redningspersonale var ankommet til uheldsstedet. En 76-årig kvinde fra Glumsø sad fastklemt i sin personbil i ca. en halv time, inden hun blev frigjort, og kunne transporteres til skadestuen i Slagelse, hvor hun blev indlagt til observation for diverse knubs. Modparten var en 50-årig mand fra Gørlev Sj., som blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da politiet kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus. 

Han var i en varebil kørt i nordlig retning, da der skete et delvist frontalt sammenstød med en personbil ført af den 76-årige kvinde i sydgående retning. Begge biler havde skader omkring venstre side af fronten og på venstre side. Den 50-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. 

Kl. ca. 19.30 var vejen atter åben for trafik i begge retninger. Politiet skal nu forsøge at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved uheldet.

Video: Hovedvej helt spærret af færdselsuheldFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0