AnnonceLuk annonce
Bilforhandler støtter op om det lokale erhvervsliv

15-04-2020

Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen A/S, her med den helt nye Ford Kuge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bilforretningen Hans Frederiksen A/S i Elmegade Kalundborg støtter nu op om det lokale erhvervsliv, ved at tilbyde et gavekort til en lokal virksomhed til alle der køber en ny eller brugt bil som er på lager.

Hans Frederiksen A/S er et lokalt forankret firma, som siden 1973 har drevet forretning i Kalundborg med bilsalg og værkstedsydelser. Det giver hver dag arbejde til omkring 30 ansatte fra lokalområdet.

For at sikre at de lokale kunder også handler lokalt, har Hans Frederiksen A/S nu gjort det endnu mere attraktivt at handle lokalt, firmaet tilbyder nemlig i resten af april måned, til de kunder som køber en bil fra firmaets lager, uanset om det er ny, demo eller brugt og samtidig finansierer bilen igennem Hans Frederiksen A/S, et gavekort på kr. 2.000, -.

”Kunderne kan vælge et gavekort på kr. 2000,- til en lokal virksomhed i Kalundborg Kommune, det kan være til en håndværker, en restaurant, handelsstandsforeningen, en gartner der kan slå græsset, ja kunden bestemmer selv, det skal blot være en virksomhed i Kalundborg Kommune. På den måde vil vi gerne være med til at støtte det lokale erhvervsliv, hvor mange er trængt lige nu på grund af Coronakrisen,” fortæller Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen A/S.

Ny Ford tiltrækker kunder

Selv om Coronakrisen også påvirker både værksted og salgsafdeling, er alle mand på arbejde, og ikke mindst lanceringen af den helt nye Ford Kuga har trukket mange kunder til, og mange har skrevet under på en slutseddel, og kan nu se frem til en ny bil om nogle måneder.

Hans Frederiksen A/S er forhandler af Ford, Hyundai, Renault og Dacia.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0