AnnonceLuk annonce
Bilcentret Peer Glad bygger nye showrooms

12-07-2019

Pladsen, hvor nedrivningen er i gang, og hvor de nye faciliteter skal opføres. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Bilcentret Peer Glad A/S bygger nye showrooms til Peugeot og Citroën, og er påbegyndt nedbrydningen af nogle af de gamle bygninger, for at gøre plads til de to nye showrooms.

”Det er med stor begejstring, at vi kan fortælle, at vi har påbegyndt nedbrydningen af nogle af de gamle bygninger, for gøre plads til to nye showrooms til Peugeot og Citroën,” fortæller ejer, Jacob Glad. 

I 2018 fik Bilcentret Peer Glad A/S afsluttet sammenlægningen af servicefaciliteter og værksteder, så de i dag kun har én indgang til værksted og reservedele, hvilket har været til stor glæde for medarbejdere at blive samlet under et tag. 

”Vi har fået masser af gevinster i form øget kundetilfredshed, bedre effektivitet, hurtigere kommunikation, udnyttelse af specialværktøj og meget mere. Vi har i det nye værksted samlet 27 arbejdspladser med lifte, og vi har fået samlet vores reservedelslager og kundemodtagelse. Det er et stort skridt fremad,” siger Jacob Glad.

Tiden er nu kommet til salgsafdelingen

Jacob Glad fortæller, at Peugeot forretningen har været god for dem i mange år, men at tiden er løbet faciliteterne, som de er nu, og de har derfor brug for en moderne og effektiv bilforretning, hvilket de vil få med det nye byggeri.

”Forretningen tog sin begyndelse, da Peer Glad startede med at sælge biler i 1972 i netop de lokaler. Men tiden er nu løbet fra de faciliteter, og vi har brug for en moderne og effektiv bilforretning, der opfylder og møder de strenge krav fra Peugeot og Citroën til salg og udstilling af biler. På den interne front har vi brug for en ny forretning, der er lagt sammen med resten af virksomheden, og som kan være med til at styrke fællesskabet og forbedre effektiviteten. Men frem for alt for at skabe sammenhæng i kundeoplevelsen,”fortæller Jacob Glad, og fortsætter:

”Naturligvis har vi i mange år drømt om at få en mere moderne forretning med flere biler indendørs, så vi kan fuldende oplevelsen for vores kunder, der skal se på ny bil. Men et glashus står ikke alene. Vores medarbejdere arbejder hver dag hårdt på at give en fremragende service til de kunder, der lægger vejen forbi vores forretning – og vi har altid holdt på at det vigtigste, er den personlige rådgivning, og så måtte faciliteterne komme i anden række. Og sådan skal det også blive ved med at være i fremtiden.”

Fremtiden betyder omstilling og høje krav

Jacob Glad fortæller endvidere, at netop fremtiden og de store krav til løbende omstilling stiller høje krav til dem som forhandler. 

”Vi ser ind i en fremtid med gradvis ændring til CO2 frie biler. Hvilken teknologi det ender med, er der ingen der ved, men der kommer med garanti en ny teknologisk løsning fremad. Vi gør derfor også de nye faciliteter klar til elbiler og plugin hybrid biler,”siger han. 

Det nye hus vil stå færdigt i januar 2020, og hos Bilcentret Peer Gladglæder man sig til at vise det frem. 

”Det vil unægtelig give et mere professionelt indtryk af vores samlede setup. Vores nuværende faciliteter på Slagelsevej vil blive solgt eller lejet ud. Vi forventer i øvrigt, at holde Grand Opening for alle kunder og interesserede i foråret 2020,” slutter Jacob Glad.

Bilcentret Peer Glad A/S er aut. Peugeot, Citroën og Ifor Williams Trailer forhandler samt Jaguar Land Rover og Fiat servicepartner.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0