AnnonceLuk annonce
Bil stjålet og indbrud i flere biler

17-08-2018

Af Jens Nielsen

En bilejer på Fugledevej har fået stjålet sin bil, andre bilejere har haft indbrud i deres biler i samme område

En eller flere ukendte gerningsmænd har natten til torsdag begået indbrud på en ejendom på Fugledevej i Jerslev. Et gammelt vindue er flået op og nøgler til en Fiat 500L er stjålet. Biler i indkørslen er blevet gennemrodet og gerningsmanden eller mændene er kørt fra stedet i bilejerens Fiat 500L med reg. nr. AK 20 021.

Bilen er endnu ikke fundet, men er registreret i Sorø torsdag morgen, hvor den er kørt fra en benzinregning.

Torsdag morgen og formiddag fik politiet ikke mindre end otte anmeldelser om tyveri fra køretøjer – heraf de seks forøvet i Jerslev.

 Tyverierne var foregået på ukendte tidspunkter i løbet af natten mellem onsdag og torsdag morgen, hvor ejere/brugere af opbrudte køretøjer på Nordkrogvej, Troldbjerg, Acacievej og Klovbygade i Jerslev Sj. kontaktede politiet for at anmelde forholdene.

To af køretøjerne havde været ulåste, medens de p.t. ukendte gerningsmænd havde opbrudt eller knust ruder i de øvrige køretøjer. Fra en enkelt bil var stjålet to punge med ca. 2400 kr., en GPS og et par solbriller, medens der fra de øvrige køretøjer enten ikke var stjålet noget eller kun effekter af mindre værdi.

Tyvene har også været på spil på Svallerup Bygade og Aldersrovej, hvor det var gået ud over to personbiler – den ene ulåst. Slik blev stjålet fra den ene bil.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk vil gerne høre fra personer, der har i nattens løb har bemærket noget usædvanligt i især Jerslev Sj. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0