AnnonceLuk annonce
Bil standset af falsk politimand

20-09-2018

Af Jens Nielsen

27-årig mand blev standset af en falsk politimand onsdag aften på Hovedgaden i Høng.

Onsdag aften, kl. 22.20 anmeldte en 27-årig mand fra Høng til politiet, at han kom kørende i sin bil på Hovedgaden i Høng, da han bemærkede en sort bil af mærket VW Touran, der kørte bag ham.

Touranen tændte for et blåt blink, hvilket fik den 27-årige til at standse. En mand steg ud af Touranen og viste et rødt/hvidt stopskilt uden ”politi” på.

Manden spurgte den 27-årige, hvordan det var han kørte. Han lugtede ifølge anmelderen af alkohol, hvorfor anmelder fattede mistanke, og spurgte efter at se ”betjentens” politi-id. Dette ønskede han ikke at fremvise, og da anmelderen pressede på, kørte manden i Touranen væk fra stedet i høj fart.

Politiet sendte en patrulje til stedet, der ledte efter den falske betjent i Høng-området, men fandt ingen.

Anmelderen beskrev den falske betjent som: mand, dansk af udseende, lyst hår, 40-48 år, 182-185 cm høj, almindelig af kropsbygning. Han var iført mørk hættetrøje og blå cowboybukser.

Politiet opfordrer borgerne til at bede politiet fremvise deres id-kort, hvis de er i tvivl om, hvor vidt der er tale om en ægte betjent.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører meget gerne fra borgere, der har oplevet noget lignende. Politiet kan kontaktes via 114.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0