AnnonceLuk annonce
Bil kørte ind i hus natten til søndag

25-08-2019

Der skete store skader da en bil kørte ind i et hus på Havemosevej i Ugerløse, natten til søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der skete store skader da en bil kørte ind i et hus på Havemosevej i Ugerløse, natten til søndag. To unge mænd blev anholdt.

Et ægtepar på Havemosevej i Ugerløse fik uventede gæster da en bil omkring kl. 02, natten til søndag, kørte ind i deres hus.

I forbindelse med færdselsuheldet skete der omfattende skader på huset og Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt med udstyr til afstivning.

Bilen med to unge mænd var kommet kørende fra Slagelse Landevej og ind ad Ugerløsevej, formentligt i meget høj fart. Hvor Ugerløsevej drejer, fortsatte bilen lige ud, kørte ind gennem en hæk, over en græsplæne, ind gennem endnu en hæk, gennem et drivhus, gennem et plankeværk, inden bilen ramte huset med stor kraft. Der er ikke skyggen af bremsespor på stedet.

Huset har fået ødelagt en del murværk og et helt dørarrangement blev skubbet ind i stuen, hvor der er glasskår og murbrokker over alt.

De to unge mænd som var kørende i bilen blev anholdt af det tilkaldte politi, mens Falck fik trukket bilen ud og tilkaldte fra et skadeservicefirma fik ryddet op og dækket af.

Både ægteparret, som bor på adressen og naboen er sikker på at de to unge mænd var påvirket af narko eller spiritus, eller måske begge dele, mens det skal en blodprøve nu afgøre.

De to unge mænd slap fra uheldet med knubs, og ægteparret var gået i seng på førstesalen bare et kvarter før uheldet, så de slap med skrækken, og et frygteligt roderi i stuen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0