AnnonceLuk annonce
Bil kørte af sig selv

17-03-2017

En bil kørte af sig selv ud af indkørslen ved et hus på Valentin Jensensvej i Kalundborg her i formiddag, og gik derefter kortvarig i brand. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kaluundborg.dk

Vestsjællands Brandvæsen blev fredag formiddag kaldt ud til en bilbrand i Havebyen i Kalundborg. Det var imidlertid ikke en helt almindelig bilbrand.

En bil, der stod parkeret i indkørslen ved et hus på Valentin Jensensvej i Kalundborg, startede af sig selv, og kørte ud af indkørslen lige ind i et stengærde på den anden side af vejen. Her kørte den lidt frem og tilbage. Bilen sagde efterfølgende underlige kliklyde, og brød kortvarig i brand med blå flammer fra undervognen. En kvinde, der kom forbi, blev meget forskrækket, og en mand, der bor i kvarteret kom til undsætning, og fik ringet efter brandvæsenet. Heldigvis kom ingen noget til.

Da Vestsjællands Brandvæsen ankom ganske kort efter, brændte bilen imidlertid ikke, men lugtede brændt. Indsatsleder Jan Clausen fortæller, at det normalt ikke er noget de ser, men et par af brandfolkene havde dog set noget lign. en enkelt gang.

”Det er heldigt, at ingen er kommet til skade. Det kunne jo hurtigt gå galt med en bil, der selv kører ud af indkørslen. Nu venter vi og ser, om ikke ejeren kommer lige om lidt, der er blevet ringet efter dem, og så må vi se, hvad der sker, når vi kommer ind i bilen. Ellers må vi få politiet til at bugsere den væk, den kan jo ikke stå her og spærre vejen,” siger Jan Clausen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0