AnnonceLuk annonce
Bil i tomgang stjålet 

05-02-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

En bil blev mandag morgen stjålet fra Vestergade i Høng. Tyveriet af bilen hænger muligvis sammen med flere tyverier af biler andre steder i landet.

Kl. 7 mandag morgen fik politiet en anmeldelse fra en bilejer i Høng om, at en grå personbil af mærket Skoda Octavia, der havde stået i tomgang ved bopælen, på Vestergade i Høng, var blevet stjålet af en ukendt gerningsmand. Via sporingsfunktion kunne bilen spores til Dianalund, hvor den kl. ca. 11 blev fundet efterladt. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kunne oplyse, at en anden sølvgrå personbil af mærket Mercedes Benz kl. ca. 8 var blevet stjålet på Niels Klims Vej i Dianalund, af en ukendt gerningsmand, gerningsstedet var kun ca. 500 meter fra det sted, hvor den stjålne bil fra Høng blev fundet. Den stjålne bil fra Dianalund blev kl. ca. 10.50 fundet efterladt på Banevej i Store Merløse. 

Begge politikredse har undersøgt de respektive gerningssteder for eventuelle spor og andre mistænkelige køretøjer, men ikke fundet noget af politimæssig interesse.Lokalpolitiet i Kalundborg hører dog gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanlig i både Høng og Dianalund samt på findestedet i Store Merløse, idet politiet ikke kan udelukke, at der kan være en sammenhæng mellem de to anmeldelser om tyveri af personbilerne. 

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0