AnnonceLuk annonce
Bil fundet på bunden af Kalundborg Havn

02-07-2019

Politi og dykkere mødte op på Kalundborg Havn tirsdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En dykker fandt tirsdag formiddag frem til en bil på bunden af Kalundborg Havn.

Kalundborg Havn har netop fået scannet havbunden langs de forskellige kajanlæg for at fastslå vanddybden i forhold til søkort, og på et af de mange scanningsbilleder kunne firmaet, der har udført arbejdet, se en bil som lå på taget.

Kalundborg Havn kontaktede derfor politiet, som tirsdag formiddag mødte op sammen med dykkere fra Østsjælland Beredskab, som sprang i vandet og hurtigt fandt frem til bilen, som lå i nærheden af det gamle færgeleje til Århusfærgen.

Dykkeren skulle først og fremmest undersøge om der var personer i bilen og om den var indregistreret, men bilen, formentligt en Citroen, har ligget meget længe på havbunden, og det var derfor ikke muligt at få døren op, og ruderne er helt sorte, oplyste dykkere.

Bilen er uden nummerplader og derfor tyder det på at en bilejer på en nem måde har villet skaffe sig af med en gammel skrotbil eller, at der er tale om forsikringssvindel.

”Bilen har ligget meget længe i vandet, den ligger på taget og krabberne er flyttet ind i skærmkasserne,” sagde dykkeren fra Østsjællands Beredskab, da han kom på land.

Kalundborg Havn skal nu tage stilling til hvad der skal ske med bilen, som ligger på fem meter vand, men den bliver formentligt hævet fra havbunden, og så er det måske muligt at aflæse et stelnummer, og den vej finde ejeren, som så kan se frem til en stor regning.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0