AnnonceLuk annonce
Bierfest succes gentages i Jerslev ´Stadthalle´

09-01-2017

Der er øl i literkrus, her billede fra sidste års bierfest i Hvidebækhallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen kontakt@tv-kalndborg.dk

Der bliver fadøl, schnitzler og Heidi’er i lange baner når Fuglede Idrætsforening inviterer til ’Bierfest i Jerslev Stadthalle’ påskelørdag 2017.

Der er øl i literkrus, wienerschnitzel ad libitum, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen, når Hvidebækhallen, påskelørdag d. 15. april 2017, omdannes til ’Jerslev Stadthalle’, en ægte bierfest i stil med dem der foregår i Bayern og alpelandene.

Fuglede Idrætsforening gentager succesen fra sidste år og holder en brag af en ølfest, påskelørdag d. 15. april fra kokken 12:45 til 20:00, og billetsalget er allerede godt i gang.

”Vi har allerede solgt 200 billetter, så vi håber at det bliver en endnu større succes end sidste år hvor omkring 500 feststemte gæster deltog. Der er plads til godt 700 i alt, men vi bliver rigtigt glade hvis vi bliver 600”, siger Jakob Beck Jensen, Fuglede Idrætsforening.

Se også: Video: 500 til kæmpe bierfest i ´Jerslev Stadthalle´

Færdigt koncept

Fuglede Idrætsforening har, i lighed med sidste år, købt et helt færdigt koncept, hvor Hvidebækhallen pyntes og pakkes ind, gæsterne kommer til at sidde ved lange smalle borde, og arrangørerne håber at alle kommer udklædte, så der bliver den helt ægte feststemning.

Det er party orkestret Top Seven der både spiller og kommer med det helt færdige ’bierfest’ koncept og ingen tvivl om at det er populært.

Top Seven er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser. De første timer af festen er det ægte schlagermusik, senere slår orkestret over i mere populær dansemusik. Festen varer fra klokken 12.45 til 20 påskelørdag 2017 og billetter kan købes ved henvendelse til Jakob Beck Jensen, e-mail jakobbeck@ka-net.dk

Fuglede Idrætsforening stillede med en række af frivillige hjælpere, som både skal pynte Hvidebækhallen, men som også er med hele dagen hvor der skal langes fadøl over disken i store literkrus, sammen med Jærgerbumbs.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0