AnnonceLuk annonce
Bierfest 2020: Der er allerede solgt 300 billetter

18-12-2019

Der afhioldes også bierfest i 'Jerslev Stadthalle' i 2020. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetterne bliver nærmest revet væk til næste års Bierfest i Hvidebækhallen, påskelørdag d. 11. april 2020. Måske det er en god julegaveide.

Der bliver endnu engang fadøl i literkrus og Heidi’er i lange baner når Fuglede Idrætsforening, for femte år i træk inviterer til Bierfest i 'Jerslev Stadthalle’, påskelørdag, d. 11. april 2020.

Alle billetter var revet væk til den populære fest i år, og sådan bliver det helt sikkert også i 2020, faktisk er der allerede solgt næsten 300 af de knapt 800 billetter som er sat til salg.

Vi har lige haft et helt udsolgt julefrokostarrangement med Sømændene, hvor mange måtte gå forgæves, derfor tror jeg at mange allerede har købt billet for at være sikker på at være med, og vi er selvfølgelig utroligt glade for den opbakning vi oplever til vores arrangementer,” siger formand for Fuglede Idrætsforening, Jakob Beck Jensen.

Det er partyorkestret Top Seven der spiller og kommer med det helt færdige ’bierfest’ koncept. Top Seven er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser. De første timer af festen er det ægte schlagermusik, senere slår orkestret over i mere populær dansemusik.

Mad fra Kim Kok

Ved de tidligere afholdte bierfester er maden kommet fra samarbejdspartnere til Top Seven, men til næste års bierfest bliver det måske Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus som skal levere maden.

”Vi har bedt Kim Kok om at komme med et tilbud på maden, vi vil jo gerne støtte lokalt, og vi har i forvejen et godt samarbejde med Kim Kok i forbindelse med vores julefrokostarrangementer,” fortæller Jakob Beck Jensen.

Bierfesten i Hvidebækhallen varer fra klokken 12.45 til klokken 20 påskelørdag d. 11. april 2020. 

Billetter købes på billetten.dk, Klik her - men skynd dig, lige pludselig er det for sent.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0