AnnonceLuk annonce
Bier Fest er aflyst

23-03-2020

Dette års Bier Fest i Hvidebækhallen er aflyst. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetterne til det års Bier Fest i Hvidebækhallen, påskelørdag d. 11. april, har været udsolgt længe, nu er festen aflyst.

Regeringen forlænger nedlukningen af Danmark frem til d. 13. april, det kom frem på et pressemøde mandag eftermiddag i Statsministeriet.

Det kommer til at betyde endnu flere aflyste arrangementer, bl.a. har Fuglede IF netop meddelt at dette års Bier Fest påskelørdag er aflyst.

”Alle som har købt billet vil få pengene tilbage (minus gebyr kr. 10) Billetten A/S vil overføre penge indenfor de næste 10 dage, til jer som har købt billet.” skriver Fuglede IF på facebooksiden for bier festen.

”Det er ikke sandsynligt at der bliver en anden bier fest i år, det er ikke muligt at finde en ledig dato i orkesterets kalender,” fortæller formand for Fuglede IF, Jakob Beck Jensen, og fortsætter,

”Selvfølgelig er det ærgerligt, men vi har trods alt ingen lønnede medarbejdere i foreningen, det er værre med fx Kim Kok som skulle levere maden, på den måde kommer det til økonomisk at gå ud over andre.”

Fuglede IF håber nu at de mange gæster i stedet vil bakke op om julefrokost i Hvidebækhallen d. 14. november.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0