AnnonceLuk annonce
Biblioteksklubben er atter i gang

16-06-2021

Biblioteksklubben er atter i gang. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Biblioteksklubben er atter i gang, og i den forbindelse vil Kalundborg Biblioteker gerne invitere alle interesserede indenfor, samt opfodre borgerne til at gå på opdagelse i Biblioteksklubben. 

Biblioteksklubben er for alle. Det er et gratis tilbud til alle dem, der har lyst til kultur, oplevelser og inspiration. Her får man mulighed for at deltage i alle Kalundborg Bibliotekers aktivitet. Der er aktiviteter til både store og små. Med et medlemskab til Biblioteksklubben har man mulighed for at modtage et eller flere at klubbens nyhedsbreve: Voksne, Børn samt Litteratur. Det eneste der kræves, er en e-mailadresse. 

Tre nye bibliotekarer

Siden genåbningen den 21. april, har Kalundborg Biblioteker ansat tre nye bibliotekarer. Den ene af disse tre er også blevet skribent på nyhedsbrevet fra Biblioteksklubbens Litteraturklub. 

”Litteraturens verden er forunderligt sted. Litteraturen er mere end bare det skrevne ord, hvilket er grunden til at vi, i Litteraturklubben, går på opdagelse i bøgernes mangfoldige verden. Vi udforsker de litterære tendenser, arrangementer og kommer med anbefalinger, der søger at inspirere din næste læseoplevelse. Litteraturbrevet vil blive sendt ud en gang om måneden – med mindre der sker noget spændende inden for litteraturens verden, som vi bare må og skal dele med dig inden næste brev,” fortæller Ea Chamberlain, der er en af de nye bibliotekarer. 

Fakta om Biblioteksklubben: 

Biblioteksklubben så dagens lys i år 2015, hvorefter klubben hurtigt fik vokseværk og 

i dag har den lidt over 3.200 tilmeldte medlemmer. Klubben har haft et utal af foredrag, busture og andre spændende tilbud og oplevelser målrettet kultur-, litteratur og biblioteksbrugere i alle aldre. 

Udover at man som medlem af Biblioteksklubben får en række fordele, blandt andet rabat på udvalgte arrangementer, særinvitationer og meget mere. Så har man, med et medlemskab til Biblioteksklubben, mulighed for at modtage et eller flere af klubbens nyhedsbreve: Voksen, Børn samt Litteratur.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0