AnnonceLuk annonce
Biathlon kan give helt nye muligheder

04-09-2016

Biathlon på Gisseløre, søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Biathlon giver helt nye muligheder for samarbejde mellem forskellige sportsklubber, søndag blev biathlon præsenteret på Gisseløre.

Du har sikkert set det på TV, skiskytter, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. Søndag var ski og rifler skiftet ud med løbesko og lasergevær, en af de mange aktiviteter i den tre dage lange sundhedsfestival, ’Sundhed i bevægelse’, arrangeret af Kalundborg Kommune.

Fredag og lørdag var aktiviteterne samlet omkring Klostertorvet, mens søndagens arrangement var henlagt til Gisseløre. Desværre var vejrguderne ikke rigtigt med arrangørerne søndag, så kun få var dukket op til bl.a. biathlon, men dem som kom fik en oplevelse med en ny form for konkurrence, først liggende skydning, fem skud med lasergeværet, inden 350 meter løb, derefter skydning, og igen løb, plus eventuelle strafomgange for hver gang man ikke havde ramt med lasergeværet.

Netop muligheden for skydning sammen med andre sportsgrene kan give mulighed for nyt samarbejde.

”Jeg kan sagtens se en konkurrence i kystskoven med mountainbike arrangeret af cykelklubben, kombineret med skydning med lasergevær og eventuelt løb, det vil give helt nye muligheder for konkurrence og nye muligheder for samarbejde klubberne imellem”, sagde Kirsten Noe, formand for K-Tri, der sammen med Mullerup Skytteforening stod for biathlon arrangementet.

Netop samarbejdet klubber imellem var også en af ideerne bag ’Sundhed i bevægelse’ festivallen, det kom formand for Kultur- og Fritidsudvalget Ole Glahn, ind på i sin åbningstale, søndag formiddag på Gisseløre.

Ud over dårligt vejr bød søndagen bl.a. også på workshop og opvisning af Cirkus OlaiskiKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0