AnnonceLuk annonce
Bevægelsesdag for 187 gymnasieelever

02-06-2020

Mathias fra 2.B. havde valgt mountainbike til bevægelsesdagen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag eftermiddag havde Kalundborg Gymnasium inviteret til fælles motion hver for sig. 187 elever deltog.

Tirsdag kl. 13 gik startskuddet til bevægelsesdagen, hvor 2.g’erne fra Kalundborg Gymnasium kom frem fra deres corona-skjul og skød genåbningen i gang med en omgang fælles motion hver for sig.

Eleverne mødtes kl. 11 i gymnasiets udendørs amfiteater, hvor de fik udleveret deres røde T-shirt, så alle kunne være ens til det fælles projekt, der startede kl. 13 og varede frem til kl. 14, en time hvor disciplinen var fri, der skulle bare være tale om motion i bevægelse, fx løb, mountainbike, svømning, rulleskøjter

Det har været svært at undervise i idræt under coronakrisen, men eleverne fik en opgave hvor de hver især skulle udarbejde et træningsprogram, så de kunne nå at bevæge sig på en time tirsdag.

Hver elev skal efterfølgende udarbejde en skriftlig rapport om træningsprogrammet.

Det var klart løb som var den mest populære disciplin til bevægelsesdagen, og Amalie og Michelle fra 2.B. var blandt dem som havde trænet sig op til at kunne løbe 10 km. på en time.

”Vi håber på at vi kan nå 11 km. på en time, det burde være realistisk, og så har vi lagt ruten sådan at vi slutter ved stranden hvor vi skal en tur i vandet,” siger Amalie og Michelle, inden turen starter mod de 11 km.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0