AnnonceLuk annonce
Besøg af Michael Meyerheim

31-10-2018

Michael Meyerheim holder foredrag på Svebølle Kvik Bibliotek den 22. november.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Torsdag den 22. november holder Michael Meyerheim foredrag på Svebølle Kvik Bibliotek. Foredraget handler om at være sig selv, og den populære journalist og TV vært fortæller om sit liv.

Michael Meyerheim giver et unikt indblik i sit liv, når han holder foredrag på Svebølle Kvik Bibliotek torsdag den 22. november. I foredraget vil Micahel Meyerheim fortælle om livet som tv-vært, om sin tilgang til tilværelsen. Herunder det at gøre sit bedste, men uden at bekymre sig. Michael Meyerheim giver et sjælende indblik i tilværelsen som tv-vært, med fokus på det sjove i tilværelsen, tilsat en god del eksempler fra hans arbejde med Spørg Charlie, tiden sammen med Cecilie Frøkjær og møderne med Victor Borge.

I dette foredrag tages der udgangspunkt i Michael Meyerheims arbejde i medierne, og den medfølgende karriere. Der berettes ligeledes om de mange personligheder som Michael Meyerheim har mødt og interviewet igennem sin karriere. Udover de forskellige anekdoter om sin karriere, fortæller Micahel Meyerheim også om sin egen person. Han beretter fx om en dramatisk familiehistorie, om usikkerhed på sig selv, og hvilken betydning det har haft for ham.

Der vil blive serveret kaffe og te i pausen. Ligeledes vil der være mulighed for at købe lidt at drikke. Foredraget foregår den 22. november kl. 19 -21 på Svebølle Kvik Bibliotek.

Billetter kan købes på: www.kalundborgbib.dk/arrangementer. Det er muligt at blive medlem af biblioteksklubben på: www.kalundborgbib.dk/klub. Medlemskab af biblioteksskubben er gratis.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0