AnnonceLuk annonce
Beruset kvinde faldt i grøft

01-04-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften måtte Midt- og Vestsjællands Politi hjælpe en beruset kvinde op fra en grøft i Eskebjerg.

Fredag aften omkring ved 23 tiden fik politiet via alarm 112 melding om, at en formentlig spirituspåvirket kvinde råbte om hjælp fra kanten af vejen i Eskebjerg-området. Politiet fik lokaliseret kvinden som var en 52-årig kvinde fra Eskebjerg, der på Eskebjergvej var faldet i grøften, og ikke kunne komme op igen. Hun havde været på vej hjem fra en fest, men var havnet i vejgrøften. Årsagen kunne måske været spirituspåvirkningen, men dog ikke mere, end at hun kunne transportere sig selv hjem, da politiet havde hjulpet hende op af grøften. 

Søndag eftermiddag måtte politiet af sted igen. Denne gang til en 39-årig mand, der kørte narkokørsel på Holbækvej i Kalundborg. Den 39-årig mand blev, kort før kl. 15, sigtet og for narkokørsel i en personbil. Han var ydermere uden førerret til bil i forbindelse med tidligere spirituskørsel. Han blev ligeledes, ved anholdelsen, fundet i besiddelse af en ½ hashjoint, som politiet beslaglagde. 

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0