AnnonceLuk annonce
Berusede borgere krævede politiets assistance

02-12-2019

På trods af Midt- og Vestsjællands politis kampagne om ”Pas på dine venner”, som vejleder borgere til at hjælpe, hvis en ven bliver meget fuld, havde politiet travlt fredag nat. Politiet måtte flere gange assistere berusede borgere, som ikke kunne tage vare på sig selv.
Fredag nat, kl. 02.05 i Nygade v. Bredgade i Kalundborg var en 24-årig mand fra Kalundborg så fuld, at han havde lagt sig i en port. Politiet kom frem og fik kontakt til mandens pårørende. Manden blev hentet af sin søster og taget med hjem til afrusning.


Senere på natten, kl. 05.59 i Kordilgade i Kalundborg, lå der en meget beruset ung kvinde på gaden. Her var det en omsorgsfuld forbipasserende 20-årig kvinde, som kontaktede politiet, da hun var bekymret for, om den unge kvinde kunne tage vare på sig selv. En patrulje kom frem og traf en 18-årig kvinde fra Kalundborg, som ikke selv var i stand til at finde hjem. Politiet fik fat i et familiemedlem til den 18-årige, som hentede kvinden og fik hende hjem i seng.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0