AnnonceLuk annonce
Begravelse i farver

22-02-2017

Bedemand Jørgen Haack har åbnet forretning i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jørgen Haack har slået dørene op for sin tredje bedemandsforretning, denne gang i Kalundborg, på adressen, Kordilgade 60.

Det første som kunderne møder når de træder ind i Jørgen Haacks nye bedemandsforretning, er en flot blå kiste, og den er ikke kun sat op for at give blikfang, faktisk kan kister leveres i alle de farver som kunderne ønsker.

”Vi har næsten lige haft en begravelse hvor kisten var malet i pink”, fortæller Jørgen Haack.

Den nye afdeling som Jørgen Haack lige har åbnet, er beliggende Kordilgade 60, lige ved siden af Den Lille Blomsterbutik og lige over for Damborg. I forvejen har Jørgen Haack afdelinger i Sorø og Dianalund, og der påtænkes også at starte en afdeling i Slagelse.

Jørgen Haack har været selvstændig bedemand siden efteråret 2015, men har 11 års erfaring i branchen og er examineret bedemand.

Lokale samarbejdspartnere

Jørgen Haack samarbejder med lokale virksomheder, bl.a. Den Lille Blomster Butik, som han er nabo til, samt Danstein i Jyderup, som har udstilling af gravstene i Kalundborg.

Hjemmeside med priser

Jørgen Haack går ind for at kunderne kender priserne på ydelserne inden de ringer efter bedemanden, derfor kan priserne på alle ydelser ses på firmaets hjemmeside.

Jørgen Haack bestræber sig på at være i Kalundborg afdelingen stort set hver dag, og han træffes selvfølgelig også i weekenden.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0