AnnonceLuk annonce
Bedre muligheder for at børn kan skyde med bue og pil

01-06-2020

Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening håber at flere børn vil stifte bekendtskab med buesporten. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Bueskytteforening har fået bevilget 17.000 kr. fra Dansk Idræts Forbund til brug for ungdommen.

Kalundborg Bueskytteforening vil gerne gøre mere for børn som gerne vil skyde med bue og pil, og har lige fået bevilget 17.000 kr. fra D.I.F Foreningspulje.

”Vi kunne godt have brugt de 30.000 kr. som vi søgte om, men vi kommer langt for de 17.000 kr.”, fortæller Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening.

Pengene skal bruges til at øge kvaliteten af faciliteterne, især til børnene, på klubbens bane i Tømmerup, hvor der skal etableret stationære stativer og indkøbes børnebuer.

”Vi får bedre muligheder for at dyrke skiveskydningsdelen af bueskydning, lige nu er vi jo en 3D klub med den bedste bane, synes vi selv, på Sjælland, men nu vil vi gerne forbedre faciliteterne for dem som godt kunne tænke sig at dyrke den form for bueskydning, der vises på TV,” siger Pernille Olsen, som selv skyder efter 3D dyr i marken, og som har deltaget i både EM og VM flere gange. Nu håber klubben at flere børn får interesse for sporten, og der planlægges en præsentation af de nye faciliteter til august.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0