AnnonceLuk annonce
Kalendergaver for mindst 15.000 kr. til kunderne

01-12-2018

Martin Jakobsen og Kenneth Kopling fra Bech Menswear er klar med kalendergaver til kunderne helt frem til juleaften.

Af Jens Nielsen

Bech menswear er klar med en pakkekalender, hvor en kunde hver dag vinder en flot gave. Konkurrencen kører på butikkens facebookside.

I det ene udstillingsvindue hos Bech menswear i Kordilgade står en stor julekalender, hvor der bag de 24 låger gemmer sig en række spændende gaver som kunderne kan vinde hvis de deltager i butikkens julekonkurrence på facebook.

”Jeg fandt nogle gamle skabe, som nu er blevet til en stor julekalender, vi håber så at kunderne synes det er sjovt og hyggeligt og gerne vil deltage i konkurrencen, der er ingen som ved hvad man vinder, det er en overraskelse hver eneste dag, helt frem til jul, men der er både bælter, bukser, T-shirt, skjorter, ja en bred vifte af de varer og mærker vi fører i forretningen,” fortæller Kenneth Kopling fra Bech menswear.

Ifølge personalet er der varer for en samlet værdi af mindst 15.000 kr.

Man deltager i konkurrencen ved at skrive navnet i kommentarfeltet på den person man synes skal vinde gaven på Bech menswear's facebookside, lige som man skal like facebooksiden for Bech menswear.

Bech menswear er i øvrigt helt klar til det store julesalg, butikken i Kordilgade er proppet med lækre mærkevarer, lige klar til at blive pakke ind og lagt under træet.

Link til butikkens facebookside, klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0