AnnonceLuk annonce
Bech er klar til at Sømændene indtager byen

23-07-2019

Butikschef hos Bech Menswear i Kordilgade. Thomas Nielsen, sælger sømandskasketter, så dem der skal opleve Sømændene på fredag, klar være reglementeret påklædt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bech Menswear i Kordilgade er klar med en lille happening i forbindelse med at Sømændene indtager Kontoret fredag aften.

Det meget populære orkester Sømændene, går fredag aften på scenen på Kontoret, og hvad er mere logisk, end at gæsterne selvfølgelig er iført en sømandskasket. Derfor har butikschef hos Bech Menswear, Thomas Nielsen, købt et stort parti sømandskasketter hjem, som nu sælges sammen med en drinksbillet til Kontoret for en flad 100 kr.

Alle dem som sikrer sig en kasket inden fredag, deltager også i lodtrækningen om en gavekort til Bech Menswear samt en hel kande hawaiidrik på Kontoret.

Ud over at få sikret sig en sømandskasket, er der også stadig mulighed for en god handel i forbindelse med sommerudsalget.

Forretningen har i øvrigt åbent helt til kl. 21 på torsdag og til kl. 15 på lørdag. Fredag er der åbent til 18Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0