AnnonceLuk annonce
Beboere fra plejecenter sparkede dæk

18-08-2018

Preben Bonde benyttede sig af muligheden for en køretur. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

’Havnedæksparkerne’ var fredag forbi Plejecentret Jernholtparken, med deres flotte biler, flere af beboerne fik en tur ud i det blå.

Beboerne på Jernholtparken i Kalundborg fik fredag en oplevelse, da ni biler fra ’Havnedæksparkerne’ lagde vejen forbi plejecentret med deres flotte køretøjer.

Beboerne havde taget plads uden for, hvor kaffen blev nydt, da de flotte biler kørte ind foran Jernholtparken.

Efter kaffen var der mulighed for at kikke på de flotte køretøjer, og få en tur i de fine biler, den mulighed var der mange som benyttede sig af.

Ideen med at ’Havnedæksparkerne’ kikker forbi Jernholtparken med deres flotte biler er flere år gammel.

”De for selv lov til at bestemme hvor de vil køre hen, nogle vil en tur ned gennem byen, andre vil en tur ud langs vandet, og det er noget beboerne har glædet sig til, de har snakket om det i flere dage før vi kommer,” fortæller Torben Nielsen fra ’Havnedæksparkerne’.

Da de beboere der havde lyst til en tur ud i det blå, havde fået deres tur, var der grillpølser til såvel beboere som chauffører.

’Havnedæksparkerne’ mødes hver onsdag aften i hele sommerhalvåret ved havneparken, hvor der ’sparkes dæk’ og byttes gode historier om deres biler.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0