AnnonceLuk annonce
Indbrudstyv taget på fersk gerning tidlig søndag morgen

31-10-2016

Af Jens Nielsen

En kvinde opdagede tidlig søndag morgen at en indbrudstyv var i hendes hus på Lundevej i Kalundborg, han tog flugten da han blev opdaget.

En kvindelig beboer på Lundevej i Kalundborg fik en noget ubehagelig overraskelse tidlig søndag morgen hvor en ukendt gerningsmand var brudt ind i huset.

Kvinden, som befandt sig på husets førstesal, hørte, klokken 06.30, støj nedenunder, da hun kikkede ned af trappen kunne hun se en spinkel mand i sort tøj, der var brudt ind via køkkenvinduet. Kvinden råbte personen an, som efterfølgende svarede Undskyld, undskyld og flygtede fra stedet i ukendt retning. Manden flygtede via hoveddøren. Umiddelbart er der intet stjålet. Kvinden oplyser til politiet at hun kunne høre på mandens stemme, at han formentlig var østeuropæer.

Huset gennemrodet

I et hus på Fjordvej i Kalundborg har der også været ubudne gæster, gerningsmanden er kommet ind via et opbrudt vindue i soveværelset. Hele huset, som er i to plan, er gennemrodet og der er endnu ikke et overblik over hvad der er stjålet.

Der er måske tale om samme gerningsmand som blev opdaget ved indbruddet på Lundevej, idet Fjordvej er en sidevej til Lundevej.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0