AnnonceLuk annonce
Beach Volleyturnering i Costa Kalundborg

09-08-2017

Volley i Havneparken, Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Kalundborg får sin første beachvolley-turnering.  Kalundborg Havnepark byder nemlig på en lækker og topmoderne beachvolleybane, som giver mulighed for at holde sådan en turnering.
Turneringen finder sted søndag den 27. august 2017, med start kl. 11.00 i Kalundborg Havnepark på Vester Havneplads og er for alle volley-elskere over 18 år.
Turneringen er arrangeret af Volley Kalundborg. Der vil være præmier til 1., 2. og 3. pladsen.


Holdene består af fire spillere. Har man ikke et hold, bliver holdene sammensat af turneringsudvalget. Turneringen er for voksne kvinder og mænd, derfor vil der være minimum én kvinde på hvert hold.
Der vil også være mulighed for at købe noget at spise og drikke, og man kan tage børnene med.

Inspirationen til turneringen opstod i facebookgruppen Volley Kalundborg, hvor seks af medlemmerne har taget initiativet til begivenheden. "Volley i Havneparken blev mere og mere populært. Det ser vi som en perfekt anledning til at oprette et event, vi håber kan gå hen og blive en årlig tradition i Kalundborg.” siger Mette Valla, som er medarrangør.

Kulturformidler & Eventkoordinator fra Kultur & Fritid, Anders Greis, hilser initiativet velkommen. "Det er netop den slags aktiviteter, der passer rigtig godt ind i havneparken. Vi er meget glade for at Kalundborgs volley-entusiaster bruger banen til hverdag, og det er selvfølgelig også rigtig godt med et større turneringsarrangement. Så vi håber, der kommer rigtig mange og deltager."

For at deltage skal man skal man tilmelde sig ved at overføre 20 kr. pr. person til Henrik Almar på nummeret 81882332, hvor man i en besked skriver volley efterfulgt af ens fulde navn. Fx således: volley: Jens Jensen.

Kalundborg Volley

Volley Kalundborg blev oprettet juli 2017 for at koordinere volleykampe på den nye bane i Kalundborg Havnepark. Inspirationen kom fra en anden Facebook-gruppe, der hedder Ny i Kalundborg. Her aftales og reklameres der for arrangementer, heriblandt beachvolley. Kalundborg Volley er nu oppe på over 100 medlemmer. I gruppen aftales der typisk at spille volleyball flere gange om ugen, og deltagerantallet varierer fra ganske få til over tyve ad gangen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0