AnnonceLuk annonce
Billedserie: Stor interesse for basketball

07-02-2017

Koncentration. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen for at spille basketball hele mandagen var så stor at arrangementet måtte afvikles i to haller. Skoleidrætsudvalget stod for invitationen til 7. og 8. klasserne.

Basketball er blandt de mest populære og udbredte sportsgrene i verden, mandag er der afholdt basketball stævne for kommunens 7. og 8. klasses elever i Kalundborghallerne og Nyruphallen.

Hele 31 hold fra kommunens 7. og 8. klasser tog i mod invitationen til at spille basket en hel skoledag, og den store interesse betød at arrangementet måtte dels i to sportshaller, 7. klasserne i Nyruphallen og 8. klasserne i Kalundborghallerne.

”Der ville blive alt for meget ventetid, og dermed  for meget støj, hvis vi skulle afvikle hele stævnet i Kalundborghallerne, derfor spiller 7. klasserne i Nyruphallen og 8. klasserne i begge Kalundborghaller”, fortæller Mette Elmelund, der er stævneansvarlig.

Der var deltagende hold fra Herredsåsen, Nyrup, Rynkevang og Svebølle skoler.

Alle hold var garanteret mindst fire kampe, hver kamp var på fire perioder af fem minutter.

Begge klassetrin kæmpede om at gå videre til Kredsstævnet som afholdes fredag d. 24. feb. i Kalundborg Hallen. Her deltager også hold fra Slagelse og Holbæk. Herfra går vinderen i 8. kl. videre til DM i basketball.

Resultat:

Drenge, 7. klasse

1. Nyrup 7.1

2. Herredsåsen 7.2

3. Åsen 7.1

Piger, 7. klasse

1. Rynkevang

2. Nyrup

3. Herredsåsen

Drenge, 8. klasse

1. Nyrup 8.1

2. Herredsåsen 8.1

3. Svebølle 1

Piger, 8. klasse

1. Herredsåsen 8.1

2. Herredsåsen 8.2

3. Nyrup 8.1Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0