AnnonceLuk annonce
Bankospil anmeldt til politiet

29-10-2020

Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner er rystet over, at nogen kan finde på at anmelde bankospillet til politiet. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

H.F. Vestsjællands Venners bankospil, som hver onsdag aften afvikles på Postgaarden, blev onsdag aften anmeldt til politiet for ikke at overholde gældende coronaregler. Formand er rystet over at folk går i så små sko.

Midt under onsdagens bankospil på Postgaaarden i Kalundborg, stod der pludselig to betjente i døren med besked om, at de havde fået en anmeldelse om, at coronareglerne ikke blev fulgt.

”Det var absolut i småtingsafdelingen, det vi kunne sætte en finger på, hvilket var, at nogle få sad lige overfor hinanden. Men ellers var der helt styr på alle regler, og arrangementet var anmeldt til politiet. Arrangøren flyttede lidt rundt på nogle deltagere, og så blev bankospillet genoptaget,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Der var 110 personer samlet på Postgaarden onsdag aften, og stedet er godkendt til 153 personer, der er den rigtige afstand mellem bordene, og ind og udgang er ensrettet.

”Vi har tidligere fået at vide, at man godt må sidde overfor hinanden når man kommer sammen, på samme måde som på en restaurant, så betjentene måtte ringe til deres chef, som egentligt gav os ret, men efter en time kom betjentene igen med beskeden om, at enten lukkede de det hele ned og jeg ville få en bøde på 50.000 kr., eller også måtte vi flytte rundt på folk, så vi valgte den sidste løsning,” fortæller Trine Nystrup, indehaver af Postgaarden.

Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner er rystet over, at nogen kan finde på at anmelde bankospillet til politiet.

”Det er uhyggeligt at der er nogen som går i så små sko, det er sørgeligt at vi har fået sådanne tilstande,” siger Niels-Erik Sørensen, og fortsætter: "Med de få ændringer håber jeg, at folk stadig vil støtte op om vores bankospil hver onsdag på Postgaarden."


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0