AnnonceLuk annonce
Banko præmier for mere end 60.000 kr

05-04-2017

Leder af blomsterafdelingen Liss Thomsen og Købmand Peter Egebæk fra Meny. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag den 23. april er den ukronede banko-konge, Banko Carl, i Tømmeruphallen til Meny Bingo Show, og der er masser af flotte præmier.

Selv om det er en snes år siden, Danmarks Banko-Carl gik på pension af helbredsmæssige årsager efter en menneskealder i underholdningens tjeneste – ja, så er det ganske vist, at nu er Carl P. j. Christensen, bedre kendt som Banko Carl, igen et hit i en alder af 80.

Søndag d. 23.april danner Tømmeruphallen rammen for et kæmpe Meny Bingo Show med den kendte banko-entertainer, Banko Carl, og med Meny på Nørre Alle som arrangør, sammen med RGI Håndbold og H.F. Vestsjællands Venner.

Flotte hovedgevinster

Til Meny Bingo Show er der præmier for godt 60.000 kroner, blandt hovedpræmierne er der et helt års forbrug af brød fra eget bageri, to flasker vin hver uge i et år, en buket blomster hver uge i et år, en frugtkurv en gang om ugen i et år, og en ugentlig kødpakke fra slagteren i et helt år, og så alt det andet, så der er stor chance for at alle kan gå fra Tømmeruphallen med en præmie. Alle præmierne kommer fra Meny.

Billetterne til bingospillet købes hos Meny på Nørre Alle, og indgangsbilletten skal efterfølgende indløses til seks bingoplader i Tømmeruphallen, hvor der naturligvis også er lejlighed til at købe flere plader og deltage i et Kina Bankospil.

Forstærket udgave

Banko Carl har indgået et underholdningsmæssigt samarbejde med Brian og Fætter (duoen Butterflies), som han i nogle år har samarbejdet med på lokalt plan med disse store shows, og derfor bliver der masser af både banko og show i Tømmeruphallen.

”Det er Liss Thomsen, leder af blomsterafdelingen i Meny, som har fået idéen til at arrangere et bingo-show med Banko-Carl.

”Jeg stammer fra Vordingborg ligesom Carl og Butterflies, faktisk spillede Butterflies til vores bryllup for snart 25 år siden, og ved et besøg i Vordingborg løb jeg på duoen og så var den aftale hurtigt på plads”, fortæller Liss Thomsen.

Meny forventer at banko arrangementet vil trække omkring 600 til 700 spilleglade mennesker.

Bingoshowet, der ventes at vare i omkring to og en halv time inklusiv pause, begynder klokken 15, men arrangørerne opfordrer til, at man kommer i god tid.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0