AnnonceLuk annonce
Bank kan blive til forretningslokaler

11-03-2020

Filialdirektør i Nordea Kalundborg, Heidi Broskov Sørensen, viser lokalerne frem, der er i gang med at blive istandsat. Foto: Gitte Korsgaard. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nordea, der i mange år har ligget i stueetagen i bygningen i Vænget i Kalundborg, flytter inden længe i helt ny istandsatte lokaler på 1. sal, dog i samme bygning, som hidtil. Lokalerne i stueetagen skal lejes ud.

Ti personer har længe siddet i de meget store lokaler i stueetagen i Nordeas afdeling i Vænget i Kalundborg, men den 1. maj er sidste dag i det meget store område, der hidtil har været Nordeas lokaler. Man er pt. i gang med at sætte 1. salen i stand, så personalet i Nordea i Kalundborg fremadrettet kan holde til på 1. salen i stedet. Det betyder også, at DEA, der ejer bygningen skal leje lokalerne nedenunder ud. 

”Lokalerne i stueetagen skal lejes ud, men hvad der kommer til at være her, må tiden jo vise. Det store lokale kan jo også deles op i flere. Men er man interesseret, skal man da tage fat i DEA, der ejer bygningen, og høre dem om, hvad der lader sig gøre,” siger Heidi Broskov Sørensen, der er filialdirektør i Nordea Kalundborg.

Tænker på de gangbesværede

Til trods for, at Nordea fremadrettet kommer til at ligge på 1. salen i stedet for stueetagen, vil der blive taget hensyn til gangbesværede, da man beholder et kontor i stueetagen netop af den årsag.

”Vi beholder dog et kontor nedenunder af hensyn til de gangbesværet. Der kommer en dør bagom fra parkeringspladsen op til 1. salen samt en dør direkte til kontoret i stueetagen,” fortæller Heidi Broskov Sørensen, og fortsætter:

”Men vi har alt for meget plads i stueetagen. Tilbage i 1993, da der var områdekontor, sad der 75 i huset, nu sidder vi altså kun ti. Vi synes alle, at lokalerne er for store, og har synes det længe, så det er skønt, at vi nu kan flytte i helt ny istandsatte lokaler ovenpå i stedet.”

Nordea vil have sidste arbejdsdag nedenunder i stueetagen fredag den 1. maj, og mandag den 4. maj byder således på helt nye lokaler. Nordea Kalundborg holder ydermere Åbent Hus torsdag den 7. maj kl. 15-17.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0