AnnonceLuk annonce
Band med lokale rødder rammer udlandet

10-08-2017

Guitar Rebels på scenen til Kalundborg Rocker sidste år. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Bandet Guitar Rebels med Kalundborg-’drengen’, Martin Bidstup Pedersen, på trommer er blevet kontaktet af en hollandsk booker, og skal således nu til både Holland og Belgien at spille til december.

Udover at bandet, for første gang, skal spille i udlandet til december, er de også hyret til at spille i Horsens Ny teater samt Ringsted Kongrescenter sammen med Rammstein Jam, og ikke mindst i Amager Bio sammen med Metallica Jam til efteråret.

”Vi blev kontaktet af en booker, som samler de forskellige tribute bands rundt omkring, og han mener, at vi er de bedste, der spiller Volbeat jam, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Den 8. december spiller vi derfor i Rijssen i Holland sammen med andre bands fra Holland, Belgien og Tyskland, og vi repræsenterer jo så Danmark, kan man sige. De ’kopierer’ andre bands, ligesom vi gør. Vi er selvfølgelig super glade for muligheden, og glæder os som fire drenge til juleaften. Om lørdagen kører vi videre til en by i Belgien, hvor vi også skal spille. Bookerens hensigt er faktisk, at vi skal spille til diverse festivaler til næste sommer, men han vil gerne lige høre/se os først,” siger Martin Bidstrup Pedersen, der er trommeslager i Guitar Rebels.

Martin Bidstrup Pedersen fortæller også, at stemningen er steget et par grader efter, at bandet har fået den gode nyhed.

”Vi glæder os så meget, og selv om det til at begynde med er lidt presset økonomisk med den slags ture, er det det hele værd. VI tager syv mand afsted, udover bandet, også vores tour manager, lydmand samt en roadie,” fortæller Martin Bidstrup Pedersen, der i øvrigt også tilføjer, at Guitar Rebels, for første gang, sender live fra en koncert, når de rejser til Holland og Belgien.

Den 2. september står Guitar Rebels i øvrigt også klar på hjemegnen, hvor de skal spille til ’Øl og Rock i Gryden’ i Kalundborg.

Bandet består af:

  • Guitar/ Lead Vocal: Jimmy T.
  • Guitar : Jonas Lorentzen
  • Bass : Niels Madsen
  • Drums : Martin Bidstrup


Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0