AnnonceLuk annonce
Ballade ved diskotek

30-12-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går nat var der ballede ude foran diskotek i Kalundborg, hvor flere mennesker opholdt sig.

Omkring kl. 01 bemærkede politiet en bil, der kørte uforholdsmæssigt hurtigt i Kordilgade blandt de personer, som befandt sig i området. Da politiet ville kontrollere bilen, hvor flere personer befandt sig i, stak to mænd af, men blev dog indhentet af politiet. Den ene – en 20-årig mand fra Kalundborg – blev kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, medens den anden – en 22-årig mand fra Kalundborg – også blev kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han var i besiddelse af ca. 1 gram hash, som politiet beslaglagde som bevis i sagen.

Politiets arbejde i området ønskede en kraftigt spirituspåvirket, 19-årig mand fra Kalundborg at kommentere med bl.a. ”fucking pansersvin” og ”magtliderlige svin” foran 10-20 andre personer ved diskoteket. Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fornærmelig tiltale af politiet.

Han blev kørt til politistationen i Roskilde til afrusning, inden han skal afhøres til sagen fredag formiddag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0