Strandhotellet - nu også med badebro

Naboer og samarbejdspartnere var mødt op mandag eftermiddag for at være med til at indvie den nye badebro. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Strandhotel Røsnæs har nu også fået en flot ny badebro, mandag var der inviteret til indvielse.

Et strandhotel skal selvfølgelig også have en badebro. Strandhotel Røsnæs er ingen undtagelse og de sidste måneder er der blevet arbejdet på projektet, nu er den nye badebro færdig og mandag eftermiddag var der inviteret til indvielse.

Badebroen skal være til fælles glæde for gæsterne på Strandhotel Røsnæs og Restaurant Næs, samt de borgere som gæster området.

Forpagter af Strandhotel Røsnæs, Hanne Dyremose bød de mange naboer og samarbejdspartnere, som var mødt op, velkommen og gav herefter ordet til Esben Thorlacius, partner fra Overbyen Arkitekter, som sagde,

”Det er jo en perle som ligger her, mange har arbejdet sindssygt hårdt på at nå dertil hvor vi er nu med det store projekt med at omdanne de gamle bygninger til et topmoderne hotel og restaurant".

Med den store renovering i tankerne måtte det jo være en mindre opgave at lave en badebro, men så let skulle det ikke helt gå.

”Vi står nu med en badebro som har givet blod, sved og tårer for at nå hertil, et enkelt byggeri som har krævet tilladelse fra Kalundborg Kommune, Kystdirektoratet, Naturstyrelsen, Kulturstyrelsen , og så selvfølgelig den offentlige høring, men nu kan vi indvie broen”, sagde Esben Thorlacius, hvorefter han bankede tre gange på den nye bro, og gæsterne kunne derefter gå ud og besigtige den nye Badebro.

Bent O. Jørgensens Fond, har støttet byggeriet af badebroen.

Efter indvielsen var der lidt mad og drikke i hotellets gårdhave.

Del