AnnonceLuk annonce
BØVL!

22-08-2016

Der venter et spændende foredrag med Nils Villemoes. Privatfoto

Oplev det fantastiske og morsomme foredrag med Nils Villemoes omkring ledelse, udviklingen og samfundet.  Det er Vinde Helsinge Forsamlingshus, der åbner dørene tirsdag d. 13. september kl. 19.00.

BØVL… er jysk og betyder “bryderi, vi nødigt vil undvære”.

Uden bøvl bliver livet tomt og meningsløst. Mennesket har brug for noget at stå op til, noget at gå op i, noget at slås for. Bøvl er også er by midt i Jylland, fire en halv kilometer nord for Sdr. Omme. Midt i byen slår vejen et knæk. Se, det er bøvl!

Foredragsholderen er ingen andre end den legendariske Nils Villemoes. Han er tidligere lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse og hører blandt en de mest populære foredragsholdere inden for ledelse. Nils Villemoes er født i Esbjerg, og er søn af en købmand. Han er uddannet cand. merc. med regnskabsvæsen som speciale, men har også læst psykologi på Universitetet.

Som foredragsholder får Nils Villemoes stor ros for at være yderst inspirerende, humoristisk og vedkommende. Kendetegnet for Nils’ foredrag er, at han går kritisk til værks i forhold til ledelse, når han belyser, hvad god ledelse er, og hvorfor vi overhovedet har brug for god ledelse i organisationer.

Niels Villemoes mener at mennesket lever ikke af brød alene, som skrevet står, vi har også brug for bøvl.  Derfor spørger han med glimt i øjet: "Måske er det en af vor tids store udfordringer – at der ikke er bøvl nok til alle?”

Til foredraget vil han komme ind på, hvordan er SAMFUNDET skruet sammen, hvorfor skal alting hele tiden laves om, hvorfor går LEDELSE op i en spids og hvor går UDVIKLINGEN hen, mens vi sover? Alt dette illustreret, mens han tegner på tavler og flipovers.

Velkommen til en utrolig spændende tirsdag d. 13. september kl. 19.00  i Vinde Helsinge Forsamlingshus, Vinde Helsingevej 13A,  Gørlev, tlf.: 40 76 91 8

Billetter kan bestilles via www.kalundborglif.dk

Foredraget er en del af projekt "Liv i Forsamlingshusene":

Ligegyldigt hvor du bor i Kalundborg Kommune, skal du have mulighed for kulturoplevelser med kvalitet!
Det er baggrunden for arrangementerne "Liv i Forsamlingshusene"!

En projektgruppe samler og udsender en række tilbud til forsamlingshusene om kulturelle oplevelser af forskellig art - teater, musik, foredrag, slægtsforskning eller andet, og disse suppleres med forslag fra forsamlingshusene. Derefter betaler Kalundborg Kommune halvdelen af honoraret til kunstner eller foredragsholder - og forsamlingshuset har frie hænder til samarbejde med andre lokale arrangører om at stå for arbejdet omkring arrangementet, traktement osv.
Projektet har fået sin egen hjemmeside: www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0