AnnonceLuk annonce
BMX Klub modtager 15.000 kroner

10-07-2020

Privatfoto

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg BMX Klub har fået støtte, i form af 15.000 kr., fra Nordea-fondens Lokalpulje til indkøb af udstyr. 

Med 15.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje kan Kalundborg BMX Klub nu igangsætte investeringen, der har været på tegnebrættet et stykke tid. 

”Nu kan vi få opfyldt et stort ønske,” siger kasserer i klubben, Per Bille. 

Kalundborg BMX Klub glæder sig især til, at kunne bruge det nyindkøbte udstyr i træningssammenhæng og sociale sammenkomster i klubben. 

”Det vil give vores trænere større mulighed for at udvikle rytterne, og derigennem tilpasse den individuelle træning, da den enkelte rytter kan se, hvad der evt. skal arbejdes videre med,” fortæller Per Bille, og fortsætter:

”2do IT, som har til huse på Hareskovvej i Kalundborg har været samarbejdspartner, og har leveret et rigtig flot tilbud på præcis det udstyr, vi kunne tænke os, hvilket klubben er  meget taknemmelige for.”

30 mio. kr. til foreningslivet

Kalundborg BMX Klub har modtaget 15.000 kroner i støtte fra Nordea-fonden, der med Lokalpuljen hvert år uddeler 30 mio. kr. til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark. 

”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Kalundborg BMX Klub,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.

Alle foreninger kan søge fonden om støtte. Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-30.000 kr., der fx kan gå til aktiviteter i foreninger, lokale events eller udstyr til klubben.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0