AnnonceLuk annonce
BEVÆG fyldte byen med mennesker

07-09-2019

BEVÆG Festivalen er godt i gang. Foto: Ole Agerbæk.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kirsten Rask (A) fra Ældre- og Sundhedsudvalget skød BEVÆG Festivalen i gang på Solskinspladsen i Kalundborg lørdag formiddag alt imens, at Ole Glahn (R) klarede den på Klostertorvet. Rigtig mange mennesker var en tur forbi midtbyen denne skønne solrige september lørdag, hvor der var fokus på den fysiske såvel som den mentale sundhed i Kalundborg.

Succesen fra sidste år blev gentaget, BEVÆG Festivalen fik igen sat fokus på de mange muligheder, der er i Kalundborg, for at leve et sundt og aktivt liv, samt være en del af et fællesskab med andre. Det handler nemlig netop om både den fysiske og mentale sundhed, og der var stande, så langt øjet rakte, i gågaderne i byen, ligesom der var musik og diverse opvisninger.

Det summede altså af liv i både Kordilgade og Skibbrogade samt på Klostertorvet og Øen lørdag formiddag, hvor BEVÆG Festivalen gik i gang. Kirsten Rask (A), der er medlem af Ældre- og Sundhedsudvalget, holdte en kort tale om den fysiske, men i høj grad også den mentale sundhed, som festivalen jo netop handler om.

”Måske bliver det i dag. Idræt bevæger vores sind, og det er vigtigt. Glæden ved fællesskabet. Det handler nemlig både om den mentale og fysiske sundhed. Når vi gør noget aktivt, gør vi noget for vores mentale sundhed og trivsel. Derfor er det så vigtigt, at vi har foreninger og andre fællesskaber,” sagde Kirsten Rask i sin åbningstale lørdag formiddag.

Lungeforeningen KOL sang derefter nogle sange, og festivalen var skudt i gang med alle de mange foreninger, organisationer og virksomheder, der havde en stand i Kordilgade, i Skibbrogade eller på Klostertorvet.

BEVÆG er en sundheds- og idrætsfestival, hvor der sættes fokus på sundhed, idræt og trivsel. 68 forskellige aktører sørgede for, at Kalundborg bymidte summede af aktiviteter, og der var boder og opvisninger for både børn, unge og voksne. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0