AnnonceLuk annonce
Kalundborg virksomhed øger produktionen

06-01-2017

Avista Oil på Kalundborg Havn. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Avista Oil Danmark A/S, der genraffinerer brugt smøreolie, og laver det om til baseolie, der bruges til ny smøreolieproduktion, oplever god efterspørgsel. Hvilket betyder, at virksomhedens produktion på Kalundborg Havn skal udvides.

Avista Oil Danmark har i den forbindelse lejet et ekstra areal på Kalundborg Havn. Det nye areal er 4.005 kvadratmeter stort, og ligger på Sydhavnsvej. Det betyder, at Avista Oil nu i alt er oppe på at leje cirka 20.000 kvadratmeter på havnen.

”Vi skal have bygget en ny hal på det nye areal, som skal bruges til almindelig opbevaring og til smøreolielager. Inde i hallen bygger vi nye laboratoriefaciliteter på 200 kvadratmeter. Det gør vi i forbindelse med, at vi i løbet af året skal have udvidet produktionen på det eksisterende areal. Når vi har gjort det, har vi brugt al plads, vi har på det eksisterende areal. Derfor tænkte vi, at det var det rigtige tidspunkt at udvide,” siger Leon Sloth Skovbo, adm. direktør for Avista Oil Danmark A/S.

Produktionen bliver i løbet af året udvidet fra 55.000 til 75.000 ton årligt, hvilket skyldes, at der er god efterspørgsel på det miljørigtige olieprodukt.

”Der er et kæmpestort verdensmarked for baseolien, hvis vi forstår at producere til den rigtige pris,” siger Leon Sloth Skovbo.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0