AnnonceLuk annonce
Autoværksted er flyttet til større lokaler

22-05-2020

Thomas Borring foran sit nye autoværksted. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

TB Autoservice er flyttet fra Sydhavnsvej til Hareskovvej i lang større og lysere lokaler.

TB Autoservice har i en årrække holdt til på Sydhavnsvej i den gamle Bukh bygning, men lokalerne var ikke længere tidssvarende, så derfor er Thomas Borring, indehaver af TB Autoservice, nu flyttet til langt større og lysere lokaler på Hareskovvej 13 (det tidligere MT Højgaard).

Før havde TB Autoservice 220 kvadratmeter, i de nye lokaler er der i alt 350 kvadratmeter, som ud over selve værkstedet, også rummer kontor/indskrivning og et venterum til kunderne.

”Vi er ikke flyttet for at få flere kunder, men for at få bedre forhold, her er også meget højere til loftet, så nu kan vi også tage de store varevogne, og her har vi også fået plads til kundernes vinterdæk, og på den måde håber vi at der kommer flere kunder til med tiden,” fortæller Thomas Borring.

I det nye værksted er der også blevet plads til et større kabine, hvor der kan sandblæses og hvor firmaets pladearbejde skal udføres.

Hella Service Partner

I forbindelse med flytningen til nye lokaler er TB Autoservice også blevet Hella Service Partner, og er nu en del af mere end 330 autoværksteder fordelt over hele Danmark, der servicerer og reparerer alle typer af bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter. 

TB Autoservice kan nu også tilbyde finansiering af værkstedsregningen til 0% i rente.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0