AnnonceLuk annonce
Endnu en kunstner gæster Kalundborg Rock’er

19-07-2019

Aura Dione er en del af jubilæumskoncerten til Kalundborg Rock'er 2019.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hun tager faklen op, og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder inden for popmusikken. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush. Aura Dione er tilbage på Kalundborg Rock'er.

Kalundborg Rock'er har netop meldt ud, at Aura Dione nu også kommer til jubilæumskoncerten lørdag på Giseløre. Den smukke sanger har været på Kalundborg Rock'er tidligere, og er altså nu tilbage. Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange, som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde… fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power” Sangens puls pumper derudaf i takt med Auras personlige fortælling om at komme videre fra et hjerteskærende break-up, og finde sig selv igen – stærkere end nogensinde før.

”Vi har fået endnu en stjerne til at komme en tur forbi Kalundborg Rock’ers jubilæums koncert. Nemlig Aura. Hun kommer til at optræde med 2-4 af sine bedste numre under jubilæumskoncerten,” siger Johnny Elmelund, der er presseanvarlig hos Kalundborg Rock'er.

Ligesom Shania Twain leder Aura Dione efter en mand, der kan elske hendes sjæl, og ikke bare ”holde hende varm om natten” og med ordene “You would think I’d go insane, but I’m recycling the pain” beviser Aura Dione, at hun genbruger sin smerte som benzin, og kører fremad uden at se sig tilbage. En hyldest til kvinden, der bar leopard, og et moderne anthem om at leve i nuet, give slip på fortiden, og stædigt blive ved med at elske med et åbent hjerte.

Debutalbummet ’Columbine’ fra 2009 var en samling af historier fra Aura Diones teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. ”I Will Love You Monday” og Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosauers.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og den første, der ser dagens lys er den sprudlende selvstændighedserklæring ”Shania Twain”. “Min nye musik er det ærligste og kærligste, jeg kan dele med verden.”

Den nye single er det første kapitel i en musikalsk fortælling, som Aura altså vil dele med sine fans på bl.a. Kalundborg Rock’er 2019.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0