AnnonceLuk annonce
Atter Kalundborg Messe

07-01-2020

Den 1. og 2. februar er der igen Kalundborg Messe i Kalundborghallerne. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sidste gang, der var Kalundborg Messe var i oktober 2017. Dengang var det Kalundborgegnens Erhvervsråd, der stod bag. Messen tiltrak mange mennesker, hvilket den nye messearrangør ligeledes håber på, at den vil gøre i år. I år er Kalundborg Messen en livsstilsmesse med temaet 'Nyt til Bolig & Familie'.

I weekenden den 1. og 2. februar  2020 er Kalundborg Messen tilbage med DanMesser som arrangør, og temaet ’Nyt til Bolig & Familie’. DanMesser har igennem mange år arrangeret samme messe i Roskilde, Køge, Næstved, Hillerød og Helsingør, og nu er turen altså også kommet til Kalundborg.

’Nyt til Bolig og Familie’

Kalundborg Messen er altså tilbage som livsstilsmesse med temaet ’Nyt til Bolig & Familie allerede den 1. og 2. februar fra kl. 10-16, hvor messen holdes i Kalundborg Hallerne. Typisk er udstillerne virksomheder, der tilbyder services og produkter til boligen og familien, fx producenter, håndværksvirksomheder, servicevirksomheder, forretninger, bilforhandlere samt offentlige instanser og virksomheder.

Livsstilsmessen estimeres at tiltrække tusindvis af glade messegæster, hvor de omkring 100 udstillere viser nyheder inden for alt fra køkkenfornyelse til varmepumper og biopejse – samt alt til huset, haven, bilen, familien og personlig pleje. 

”Messen i Kalundborg Hallen var for få år tilbage en kæmpe succes, og vi glæder os til at kickstarte Kalundborg Messen til februar, og igen gøre den til en attraktiv messe i byen, hvor de besøgende søger idéer og inspiration til boligen og familien. Vi tilstræber at gøre messen så spændende som muligt ved, at samle et stort og alsidigt udbud af udstillere, gerne med så mange lokale deltagere som muligt,” siger messearrangør John Nielsen fra DanMesser.  

Tidligere har Kalundborgegnens Erhvervsråd arrangeret Kalundborg Messen, men i år er det altså Danmesser, der i samarbejde med Vores Kalundborg, der står for arrangementet.  

”Vi håber at få omkring 100 stande på messen, både lokale og landsdækkende erhvervsdrivende. Vi vil selvfølgelig meget gerne have så mange lokale som muligt. Vi har omkring 70 stande nu, men man kan stadig nå at booke,” siger Claus Rademacher.

Aktiviteter

Publikum vil under messedagene i 2020 blive underholdt med dæmpet musik fra en mindre scene. Herudover vil der traditionen tro i løbet af dagen blive trukket lod om diverse store og små gavekort til de virksomheder, der præsenteres på årets messe. Messen ’åbnes’ i øvrigt lørdag kl. 10.30 af folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S). Af store virksomheder, der delttager på messen, kan nævnes blandt andet Vordingborg Køkken, YouSee, Drømmeland, Verisure, OK Benzin, Toyota, Euromaster, weCare4u og GF Forsikring.

For yderligere oplysninger om Kalundborg Messen og bookning at stand send da mail til salg@danmesser. Man kan også læse mere på www.danmesser.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0