AnnonceLuk annonce
Asylcentret deltager i ’saml skrald’ projekt

06-03-2017

Billede fra sidste års indsamling

Af Jens Nielsen

Tanja Døj, Kalundborg, står endnu engang i spidsen for ’store skraldedag’, denne gang deltager også en række beboere fra asylcentret.

Alt for mange steder flyder det med skrald langs vejene, derfor tog Tanja Døj, sidste år, sagen i egen hånd, og startede en indsamling af skrald, sammen med en række borgere.

I gen i år er Tanja Døj klar til at gøre en indsats for at byen skal se pæn ud, egentligt en opgave som kommunen skal stå for, men som der åbenbart ikke er nok resurser til.

Store skraldedag gennemføres nu på søndag d. 12.marts mellem kl. 10 og 12, indsamlingen starter ved Meny, Tømmerup Brugs samt Raklev Brugs, og alle interesserede er velkomne, børn som voksne. De tre lokale supermarkeder lover lidt godt til ganen til dem som deltager.

I år deltager der også en gruppe asylansøgere fra asylcentret i Kalundborg. Tanja Døj henvendte sig med ideen og centret var meget lydhør .

”Jeg synes det var en god måde for asylansøgerne at bidrage til det danske samfund, samtidig er der en god integration i projektet”, siger Tanja Døj, der er glad for at asylcentret bakker op.

Har man lyst til at samle skrald i sit lokalområde denne dag, hvad enten det er i Tømmerup, Kalundborg by eller et tredje sted, kan man kontakte Tanja Døj via Facebook, eller via Facebook gruppen ’Saml Skrald Kalundborg’, så man kan koordinere med andre, der også samler skrald, og dermed dække så stort et område, som muligt.

Facebookgruppen 'Saml Skrald Kalundborg’, KLIK HER

Kalundborg Kommune har sørget for alt, hvad der var brug for af praktiske ting, såsom poser, handsker osv.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0