AnnonceLuk annonce
Asgers Fisk klar med fiskeanretninger på ny webshop

18-12-2020

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk på havnen i Kalundborg tilbyder nu sine kunder at købe fiskeanretninger via en helt ny webshop, og er samtidig klar med masser af frisk fisk til jul og nytår.

Fremover vil det være endnu nemmere for kunderne hos Asgers Fisk og bestille flotte fiskeplatter og anretninger. En helt ny webshop er netop blevet klar på forretningens hjemmeside.

”Vi gør det ekstra nemt for kunderne og bestille fiskeanretninger, og vores nytårsanretning med lækkerier som hummer og kaviar kan også bestilles via den nye webshop,” fortæller Asger Øgelund.

På den nye webshop kan også, fra først i januar, bestilles en ’ugens ret’, hvor alle ingredienser er med til en lækker fiskeret.

Første ’ugens ret’, er skindstegt Kulmule med jomfruhummer bisque, rodfrugttern, fennikel crudité og
sprøde jordskokkechips. Det hele er klargjort så det er nemt for kunden, og p en video kan man se hvordan ’ugens ret’ skal tilberedes.

Asgers Fisk har åbent som normalt, også efter på mandag, og faktisk er Asger Øgelund også i butikken både juledag og 2. juledag, hvor der kan købes fisk og anretninger, bestil gerne på forhånd, opfordrer Asgers.

Mange har specielle ønsker til nytåret, og her kan Asgers Fisk levere alle former for fisk og skaldyr.

”Ring og bestil Torsk eller østers, hummer, vi kan få alt hjem, vi har allerede bestillinger på kongekrabbe, knivmuslinger, kammuslinger i skal og nogle meget specifikke østers, så vi kan klare alle kundernes ønsker, de skal bare ringe og bestille på forhånd,” fortæller Asger Øgelund.

Bestillinger fra den nye webshop skal afhentes i forretningen på havnen i Kalundborg, men der arbejdes med en løsning hvor bestillingerne også kan leveres direkte hos kunden.

Den nye webshop kan ses her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0