AnnonceLuk annonce
Asgers Bar klar til åbningsfest fredag

25-07-2019

Asger Øgelund og daglig leder, Kim Sørensen, tog sig lige en pause torsdag formiddag på terrassen, hvorfra der er et flot kik til Vor Frue Kirke og et godt vue ud over havnen. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Håndværkerne arbejder på højtryk i det gamle fiskepakhus på Vesthavnen i Kalundborg. I morgen fredag slår Asger Øgelund dørene op for Asgers Bar, en cocktail- og tapasbar.

23-årige Asger Øgelund, er i gang med sit næste projekt, Asgers Bar, en cocktail- og tapasbar, som håndværkerne arbejder på højtryk på, at få færdig til åbning i morgen fredag kl. 16.

Asgers Bar findes lige over for fiskeforretningen på Vesthavnen i det gamle pakhus, hvor der gennem årene er kørt mange tons fisk ind og ud, men nu omdannes det til et nyt in-sted med loungeområde, et rum til spisning og selvfølgelig en stor bar.

Stilen er rå, gulvet er i beton, og ’køleboksen’, er et loungeområde, hvor den gamle kølemaskine stadig hænger i loftet, og døren ind til kølerummet har også fået lov at blive.

Da vi kikker forbi torsdag formiddag er der helt ro på, en række håndværkere arbejder på de sidste småting, der skal hænges lidt op på væggene, der er kommet møbler, og i det store hele er Asger Øgelund klar til at slå dørene op til Asgers Bar, som henvender sig til det modne publikum som sætter pris på en cocktail.

Det bliver Kim Sørensen som bliver barchef på stedet. Kim har en fortid som bl.a. restaurantchef på Restaurant Naes på Røsnæs.

Det nye in-sted for plads til 60 sidende gæster, nogle inde, andre ude på terrassen, som i gamle dage blev brugt som rampe til at stille fiskene af på, nu er der sat afdækning op og lavet borde, så gæsterne kan sidde og kikke ud over fiskerihavnen mens der nydes en lækker cocktail, en drinks, eller en kold øl. Samtidig serveres der en lækker tapasanretning, lige som det er muligt at hente fiskeanretninger hos Asgers Fisk.

Det er en af Asger Øgelunds venner som har udarbejdet barkortet med de lækre cocktails, han er dobbelt verdensmester i cocktails, så gæsterne kan godt glæde sig til noget helt specielt.

Asgers Bar åbner i morgen fredag d. 26. juli kl. 16, hvor der bliver musik og drinks og cocktails til særlige tilbudspriser., og så bliver der ellers åbent fra 12 til 23 på hverdage sommeren over, og til kl. 02 fredag og lørdag. Til vinter vil baren formentligt kun have åbent fredag-lørdag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0