AnnonceLuk annonce




Asger klar med helt nyt high-end pizza koncept

23-04-2021

Asger Øgelund svinger pizzadejen, og er klar til at servere lækre pizzaer fra d. 6. maj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asger Øgelund der står bag Asgers Fisk og Asgers Bar på havnen i Kalundborg er klar til at servere lækre hjemmelavede kvalitets pizzaer hele sommeren.

Fra d. 6. maj er Asger Øgelund klar til at servere de lækreste hjemmelavede pizzaer fra Asgers Bar på havnen i Kalundborg. Den dato starter sommersæsonen, både hos Asgers Fisk og Asgers Bar.

”Sidste år satsede vi på lækre pastaretter fremstillet af en ægte Michelin kok, men der var for mange dage med blæst og regn i Danmark, og pasta egner sig ikke til take away, så i år satser vi på de lækreste high-end pizzaer med flere lag af smag, hvor alt er lavet helt fra bunden, det bliver så godt,” fortæller Asger Øgelund, mens han svinger pizzadejen i luften.

Asger Øgelund har købt en Pizzaovn med stenplader som giver en lækker sprød bund, pizzadejen æltes efter egen opskrift, og osten til pizzaerne er ægte Italienske oste.

Asger Øgelund har erfaring med pizza fra et af Australiens bedste pizzeria, hvor han arbejdede i to år, og hvor der blev lavet omkring 400 pizzaer om dagen. Flere af opskrifterne til de nye pizzaer på Asgers Bar har Asger med fra sin tid i Australien.

Kunderne kan se frem til et menukort med syv forskellige pizzaer, tre forretter og Palermo Gelato is til dessert.

Pizzaer som fx med kartoffel og bacon hvor bunden er smurt med mascarpone, der er pizza med lam og selvfølgelig et par af de mere traditionelle, men som skiller sig ud fra de almindelige pizzaer som man ellers kender dem, og er man til trøffel, så rives den dyre knoldformede svamp hen over pizzaen mod et lille tillæg.

TV-Kalundborg var inviteret med til prøvespisning af det nye pizza-koncept, og ingen tvivl om, at det er pizza på en helt anden måde end vanligt. Der er fem pizza-huer herfra.

”Vi tilbyder selvfølgelig at maden kan nydes her hos os, men der er også mulighed for at tage en pizza med til et af de mange borde i havneparken, eller til at tage med hjem,” siger Asger Øgelund.

Asgers Bar har indtil sommerferieperioden åben torsdag, fredag og lørdag, hvor dørene åbnes kl. 16 og køkkenet har åbent fra 17-21.

I sommerferieperioden er der åbent mandag til lørdag.

Hos Asgers Fisk starter sæsonen også d. 6. maj. Her vil gæsterne blive præsenteret for et større menukort end sidste år og der er bygget en helt ny terrasse så udsigten ud over vandet bliver endnu bedre.

Nu håber Asger Øgelund kun på en varm sommer med masser af godt vejr og liv på havnen i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0