AnnonceLuk annonce
Asger snart klar med endnu et tiltag

28-09-2019

Asger Øgelund er snart klar med endnu et tiltag på havnen i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Asger Øgelund, der ejer Asgers Fisk og Asgers Cocktailbar på havnen i Kalundborg er netop nu i fuld gang med at få lavet nyt køkken i baren, så der kan serveres burgere fra efterårsferien.

Fredag den 11. oktober er planen, at køkken og menu er klar i Asgers Cocktailbar, og dermed kan Asger Øgelund invitere gæster på gratis burgere til åbningsfest i cocktailbaren, hvor det nye køkken lige nu er i fuld gang med at blive bygget.

”Jeg regner faktisk med, at køkkenet er færdig i næste uge, men så skal menuen osv. lige på plads, og vi får varme på, så fredag den 11. oktober er planen, at vi holder åbningsfest med gratis burgere og lidt musik fra en dj. Derudover kan man selvfølgelig købe cocktails også,” siger Asger Øgelund, der glæder sig til, at han får det hele på plads, og kan åbne op for endnu et nyt tiltag på havnen i Kalundborg.

Simpelt, men godt

Menuen er simpel, burgere. Dog er det af god kvalitet, og der er lidt for enhver smag.

”Vi laver fiskeburgere, kyllingeburgere, vegetarburgere og selvfølgelig den klassiske oksekødsburger. Derudover råstegte kartofler til. Prisen bliver overskuelig, ikke mere end, hvad man giver for en pizza på pizzeriaerne rundt omkring, men kvaliteten bliver god,” siger Asger Øgelund. 

Asgers Cocktailbar har åbent hele året. Lige nu torsdag til lørdag, men når burgermenuen kommer op at køre, vil der også være åbent onsdag og torsdag.

Åbningstider, Asgers Cocktailbar:

  • Torsdag 16 - 23
  • Fredag   16 - 02
  • Lørdag   12  -02
  • Tirsdag/onsdag fra uge 42 16 - 23

Hos Asgers Fisk er terrassen taget ned, da kommunen er i fuld gang med at lave oversvømmelsessikring, men terrassen kommer op igen – flottere og større end tidligere.

”Vi får ny terrasse igen til foråret næste år, og den bliver større og med noget læhegn og noget overdækning. Men indtil da har fiskeforretningen selvfølgelig åbent som altid,” siger Asger Øgelund.

Asger Øgelund åbnede Asgers Fisk januar 2018, Caféen til fiskeforretningen i juni 2018, Asgers Bar i juni 2019, og nu bliver cocktailbaren altså udvidet med burgermenu.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0