AnnonceLuk annonce
Asger åbner cocktail- og tapasbar sidst på måneden

04-07-2019

Rampen uden for baren omdannes til en lækker terrasse med borde, hvor man kan sidde og kikke ud over hele havneområdet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Håndværkerne arbejder på højtryk i det gamle fiskepakhus på Vesthavnen i Kalundborg. Sidst på måneden slår Asger Øgelund dørene op for Asgers Bar, en cocktail- og tapasbar.

Den driftige iværksætter og indehaver af Asgers Fisk, 23-årige Asger Øgelund, er i gang med sit næste projekt, Asgers Bar, en cocktail- og tapasbar, som håndværkerne arbejder på højtryk på at få færdig til åbning d. 20. juli.

Asgers Bar etableres lige over for fiskeforretningen på Vesthavnen i det gamle pakhus, hvor der gennem årene er kørt mange tons finsk ind og ud, men nu omdannes det til et nyt in-sted med loungeområde, et rum til spisning og selvfølgelig en stor bar.

”Det er et godt stykke arbejde endnu, men vi arbejder non stop, og håber vi bliver færdig til åbning lørdag d. 20. juli, ellers bliver det lige derefter,” fortæller Asger Øgelund.

Rampen, hvor gaffeltruck gennem årene har sat fisken af på, omdannes til en lækker terrasse med borde, hvor man kan sidde og kikke ud over hele havneområdet.

Dobbelt verdensmester

”Herovre bliver det ikke fisk, vi vil have en lækker tapas på programmet og ellers bliver det cocktails, drinks og øl, faktisk er det en af mine venner, som er fra Canada, som har udarbejdet barkortet, han er dobbelt verdensmester i cocktails. Jeg mødte ham i Australien hvor han var barmanager på den restaurant hvor jeg arbejdede, så det var klart at det var ham der skulle udarbejde barkortet, som kommer til at indeholde syv forskellige cocktails og en række forskellige drinks,” fortæller Asger Øgelund.

Drømmer om en fiskerestaurant

Selv om der endnu er mange arbejdstimer inden Asgers Bar kan åbne, har den 23-årige iværksætter allerede flere projekter i sit hoved.

”Jeg drømmer om, at de lokaler som er oven på Asgers Bar på sigt skal omdannes til en rigtig fiskerestaurant med skaldyrsbuffet fredag-lørdag, det kunne være fedt at have sådan tre steder lige ved siden af hinanden, men nu åbner vi lige baren først og håber det går godt,” siger Asger Øgelund.

Asgers Bar vil have åbent fra 12 til 23 på hverdage sommeren over, og til kl. 02 fredag og lørdag. Til vinter vil baren formentligt kun have åbent fredag-lørdag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0