AnnonceLuk annonce
Ny mand hos Asger

30-10-2020

Mathias Dyhr Rothmann er ansat hos Asgers Fisk, og langer i øjeblikket bl.a. stjerneskud over disken. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lige pt. er det 20 årig Mathias Dyhr Rothmann, der ekspederer og laver lækre fiskeanretninger til kunderne i fiskeforretningen på havnen i Kalundborg, og han er bestemt ikke uden evner i et køkken.

Det er stadig Asger Øgelund, der ejer Asgers Fisk i Kalundborg, men lige for tiden møder man dog Mathias Dyhr Rothmann, hvis man smutter forbi den populære fiskeforretning på havnen. Asger Øgelund er nemlig i Nordjylland for øjeblikket, men det betyder ikke, at der ikke er styr på sagerne – eller rettere fiskene i forretningen.

Mathias Dyhr Rothmann er udlært kok fra Restaurant Naes på Røsnæs i 2019, og har tidligere arbejdet på både Kokkeriet og D’Angleterre i Købehavn. Derudover er han på junior kokkelandsholdet og har vundet tre danmarksmesterskaber, et nordisk mesterskab, og er blevet tildelt 2. pladsen i World Skills konkurrencen i Hongkong. Faktisk kvalificerede han sig også til Euro Skills, men arrangementet blev aflyst grundet Corona. Så der skal ikke herske tvivl om, at Mathias Dyhr Rothmann har styr på at lave lækker mad.

”Jeg har lavet mad forskellige steder, inden jeg begyndte at arbejde for Asger i begyndelsen af oktober, men jeg er meget glad for at være her i fiskeforretningen nu, og vi er klar med lækre fiskeanretninger hele vinteren,” fortæller Mathias Dyhr Rothmann, der  bor i Kastrup, men også har et sommerhus i Bjerge, og derfor tilbringer en del tid i lokalområdet.

Stjerneskud er torsdagstilbud

Lige for øjeblikket laver han en masse stjerneskud hver torsdag, da der den dag er torsdagstilbud på netop Stjerneskud. Man kan hente helt ned til én enkelt kuvert, og man bestiller senest på selve dagen.

”Men har vi tid, laver vi selvfølgelig også, hvis folk kommer fra gaden og gerne vil have nogle med hjem med det samme. Der kan dog være lidt ventetid, og derfor er det bedst at bestille i forvejen,” fortæller Mathias Dyhr Rothmann, og fortsætter: ”Vi har faktisk snakket om, at vi skal lave forskellige tilbud på andre af ugens dage, men det bliver nok først efter nytår.”

Efter at Asgers bar og udeserveringen ved Asgers Fisk er lukket ned for sæsonen, er der heller ikke så meget take away længere, dog kan man udover stjerneskuddet også bestille tre forskellige fiskeanretninger - en aftenanretning, en frokostanretning samt en skaldyrsanretning, dog til min 2 personer. Der tages imod bestillinger på op til ca. 30 personer. 

”Vi laver som regel til max omkring 30 personer, men vil nogle holde et stort selskab, klarer vi også det, dog er det jo ikke så aktuelt lige nu grundet corona,” siger Mathias Dyhr Rothmann.

Vil man vide mere, kan man gå ind på hjemmesiden www.asgersfisk.dk og der ligger ligeledes brochurer i fiskeforretningen.

Åbningstider hos Asgers Fisk:

  • Tirsdag til fredag 10 -17
  • Lørdag 10 -14.30


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0