AnnonceLuk annonce




Store planer hos Asgers Fisk

11-04-2019

Asger Øgelund er i fuld sving med at lave fiskefars fra morgenstunden. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Asgers Fisk har haft åbent hele vinteren, men caféen været lukket ned. Den åbner imidlertid igen den 20. maj, hvor man så får mulighed for at sidde på den fine træterrasse med udsigt ud over vandet. 

Når Asgers Fisk åbner op for caféen igen den 20. maj bliver det med delvis overdækning på træterrassen. Egentlig skulle terrassen have været taget ned, men det er udskudt et år.

”Kommunen skal lave oversvømmelsessikring i området. Egentlig skulle de have gjort det i efteråret, men de begyndte deres arbejde et andet sted på kajen, så turen kommer først til os dette efterår, og derfor skal vi tage terrassen ned til den 20. september, hvor kommunen går i gang. Derfor lukker sæsonen for caféen også til den dato,” siger Asger Øgelund, der ejer Asgers Fisk.

Påskelækkerier

Asger Øgelund har åbent hele påsken, dog kun fra kl. 10 - 14, men der bliver lavet en masse lækkerier i forbindelse med, at det er påske, ligesom man kan bestille kuverter til fx påskefrokosten.

”Vi laver en speciel påskeanretning, og man kan bestille kuverter eller fade til påskefrokosten eller bare til sig selv. Derudover laver vi også forskellige specialiteter i forbindelse med, at det er påske. Dem kan man også se mere om på vores Facebookside,” fortæller Asger Øgelund.

Cocktailbar på havnen

Men udover, at Asger Øgelund igen i år åbner sin populære fiskecafé på havnen, har han også andre planer for Kalundborg. Han åbner nemlig, hvis alt går vel, en cocktailbar i det gamle pakhus, der ligger lige ved siden af fiskeforretningen og caféen. 

”Jeg venter på den endelige lejekontrakt, men kunne ikke forestille mig, at der bliver nogle problemer, og hvis alt går vel, åbner jeg en cocktailbar den 1. juni. Men udover, at det er en bar, skal der også være plads til, at folk kan sidde indenfor, hvis vejret fx er dårligt, og de spiser på caféen. I baren skal der være syv forskellige cocktails, som jeg i øvrigt har fået min gode ven fra Canada til at sammensætte. Han har arbejdet som bartender på diverse Michelin restauranter verden over, og har faktisk vundet VM i at lave cocktails,” fortæller Asger Øgelund. 

Vil bruge de lokale producenter 

Der skal være mulighed for at få en let tapas anretning på cocktailbaren, og i den forbindelse vil Asger Øgelund bruge lokale producenter i det omfang, det er muligt. 

”Jeg vil gerne finde gode lokale ting at bruge, fx nogle, der laver ost. Derudover skal der være noget god vin osv. Det skal holdes simpelt, en barmenu med lidt forskelligt på – små snacks osv.,” siger han, og slutter:

Vi glæder os rigtig meget. Jeg vil gerne lave et sted, sådan set, fordi det mangler i byen. Jeg er træt af, at jeg ikke kan få en ordentlig drink, og så må jeg jo lave mit eget. Det skal være et hyggeligt sted med lounge-stemning, hvor folk kan lytte til akustiske live koncerter og bare hygge sig.”



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0