AnnonceLuk annonce
Vejarbejde på Slagelsevej

12-06-2018

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fra i morgen, onsdag den 13. juni, og tre uger frem udskifter Vejdirektoratet tre kilometer af den slidte asfalt på Slagelsevej rute 22 ved Kalundborg. For ikke at forstyrre trafikken i dagtimerne bliver arbejdet udført om aftenen/natten mellem kl. 19-05.  

Mellem Engvejskvarteret og Lyngparken på Slagelsevej ved Kalundborg og ca. tre km. frem begynder Vejdirektoratet vejarbejde i morgen aften kl. 19 og frem til kl 05 om morgenen de næste tre uger.

”Vi arbejder om aftenen og natten for at genere mindst muligt, og vi tager faktisk en del af cykelstien med. Der er egentlig ikke afsat penge til det, men nu vi er i gang, tager vi stykket fra Engvejen og til Lyngparken i begge sider med, da også den trænger meget. Derudover drejer vejarbejdet sig om tre km. fra mellem Engvejen og Lyngparken og mod Rørby af Slagelsevej og Slagelse Landevej,” fortæller Bo Wamsler, der er vejarbejdsansvarlig.

Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning, og den nye og mindre støjende asfalt udlægges i uge 25. Resultatet bliver en mindre støjende asfalt, en mere jævn kørebane, og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. Hvis ellers vejret er til det, udlægges der også nye striber på vejen i uge 26.

Mulig kødannelse

Der vil være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne længere rejsetid. Vejarbejdet udføres dog i aften/nattetimerne, og trafikken reguleres med signalanlæg. Udenfor arbejdsperioderne vil alle spor være åbne for normal trafik. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og naboerne.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0