AnnonceLuk annonce
Asfalt for knap 35 mio. kroner

05-02-2021

Asfalten er slidt mange steder i kommunen, derfor vælger Kalundborg Kommune at bruge 35 mio. kr. i 2021 på nyt asfalt forskellige steder i kommunen. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune investerer knap 35 mio. kr. i ny asfalt flere steder i hele kommunen i 2021. Anlægsarbejdet forventes påbegyndt i marts 2021 og afsluttet i december 2021. 

Kalundborg Kommune har besluttet at bruge flere penge på at lægge nyt asfalt, og der er allerede udpeget flere steder i kommunen, hvor man skal i gang. Bl.a. cykelsti og fortov ved Nyrupskolen i Kalundborg, Skaterbanestien i Munkesøen i Kalundborg, Røsnæsvej i Ulstrup, Kåstrupvej og Tømmerupvej i Spangsbro samt i Svallerup, Store Fuglede, Løve, Vinde Helsinge og Høng m.fl. Planen er at gå i gang til marts.

”Vi har kigget bredt ud i hele kommunen, så alle bliver tilgodeset. Kalundborg er jo stor geografisk. Vi har allerede en kontrakt med Pankas A/S vedrørende vejvedligeholdelsen i landområder, og de laver asfalt for 11 mio. kr. hver år. Men i år har vi altså valgt at bruge flere penge på asfaltarbejde, og bruger omkring 11 mio. kr. mere på diverse projekter rundt om  i kommunen samt godt 12 mio. på nyt asfalt på den gamle amtsvej fra Sæby til Uggerløse,” fortæller Jakob Beck Jensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Jakob Beck Jensen er klar over, at der er stor efterspørgsel på nyt asfalt mange steder i kommunen, ligesom han ved, at de ikke kan lave det hele i 2021, men han fortæller, at de når et pænt stykke med de ekstra penge, der bruges på området i år.

”Der er flere ønsker om nyt asfalt i kommunen, og vi kan ikke lave det hele, men vi når et godt stykke henad vejen i 2021. Vi ved, at der er et behov, og at det er noget, som borgerne er optaget af, og derfor har vi også åbnet op for, at vi kan bruge nogle flere penge på det område, når vi har pengene, og i år bruger vi altså små 35 mio. kr.,” slutter Jakob Beck Jensen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0